Once you step on my ONE DIRECTION blog, watch your step or off you go! |Dashboard| + Follow
1D message you!
VAS HAPPENIN'
 person love nandos


Status : Stalking the boys, twitter lol


Done following me?




Liam said THANKS!



Credits
Template by : Mr Purple.
Basscodes : Nadya.
Owner : Wani.
Re-edit : Me!.
Icon : Cute skin and Baby Doll.
Picture : 1D Daily and Maybe Niall is here.





Facebook tempat porn ? (!)
Sekarang ni ada virus yang dah menjangkiti rangkaian Facebook. Virus ini akan menghantar gambar-gambar lucah melalui "comment" kepada kita. Sekiranya berlaku, seterusnya ia akan membuatkan kite ter "SIGN OUT" dengan sendirinya tanpa kita tekan LOG OUT .. Lepas kita "SIGN IN" balik, virus ini akan mula beroperasi dan ia akan menghantar gambar2 lucah itu kepada friend list kita di Facebook melalui comment dengan menggunakan nama kita .. Secara langsung , ia akan memburukkan nama baik kita sendiri .. Pada kawan2 dan sahabat Facebook sekalian, sekiranya anda menerima gambar yang bukan-bukan (lucah) daripada ID saya, ianya adalah disebabkan oleh virus tersebut .. Saya tidak akan melakukannya sebab saya terlalu menghormati kawan2 saya . HARAP MAKLUM .. SEBARKAN PADA KAWAN2 YANG BELUM TAHU SEBELUM ANDA MENJADI MANGSA ! sila share...

Sumpah aku bengang giler dengan virus nih.. Bila aku bukak News Feed Fb aku, tetiba je keluar gambar2 lucah .___.' (!)
Cuba kalau adik aku yang baru umur 8 and 5 tahun bukak Fb diorang pastu nmpak gambar2 camtu.. takpun bila ayah/ibu aku bukak.. paling bahaya kalau aku punya fb yg kena virus tu..
dah coform diorang tak bagi aku online lagi .. haissssssshhhhh ~~

Labels: , , ,

Wednesday, November 16, 2011 | 2:25 AM | 0 Love Louis!