Once you step on my ONE DIRECTION blog, watch your step or off you go! |Dashboard| + Follow
1D message you!
VAS HAPPENIN'
 person love nandos


Status : Stalking the boys, twitter lol


Done following me?




Liam said THANKS!



Credits
Template by : Mr Purple.
Basscodes : Nadya.
Owner : Wani.
Re-edit : Me!.
Icon : Cute skin and Baby Doll.
Picture : 1D Daily and Maybe Niall is here.





♪ Ha Ha Hey

Dah lama aku tak update blog ni ...
Kauorang ape khabar ?
Aku agak sibuk ( lepasan PMR ) dgn mengemas rumah tiap2 hari
Maklumlah, ini hukuman aku sbb sblum PMR aku rilek je sbb mak aku suruh aku baca buku je nak exam
Tp bila dah habis exam, makin pemalas adalah *MakAkuCakaplah
So, takde lah jugak mse nak mengupdate blog ..
Disebabkan harini aku ponteng sekolah and ayah aku suruh aku jaga Afiq ( my beloved little brother ) yang mengikut jejak ku untuk tidak hadir ke sekolah ( tadika 5 tahun )
Untungnye, dia nak tolong vaccum kan rumah ni sampai ke lubang kat balkoni pun dia sedut nye ..
Maybe, lepasni kalau aku ada masa a.k.a. rajin aku update lah blog ni ye !

Labels: , ,

Thursday, November 3, 2011 | 10:52 PM | 0 Love Louis!