Once you step on my ONE DIRECTION blog, watch your step or off you go! |Dashboard| + Follow
1D message you!
VAS HAPPENIN'
 person love nandos


Status : Stalking the boys, twitter lol


Done following me?




Liam said THANKS!



Credits
Template by : Mr Purple.
Basscodes : Nadya.
Owner : Wani.
Re-edit : Me!.
Icon : Cute skin and Baby Doll.
Picture : 1D Daily and Maybe Niall is here.





Zaffle ツ
Zaiful, belakang ( kuning )

Conform korang kenal dengan dia kan ? Alaa, Zaiful Zainal Abidin tuhh ..
Dia ni boleh dikatakan pernah berlari dengan ayah aku dalam acara 4x400 m dalam Sukan Komanwealth 1998.
Disebabkan umur ayah aku dah 40-an, aku pun tanyalah ngan ibu aku

"Kenapa cikgu Zaiful nampak muda ?"

Then, my mom sambung, "Masa dia lari ngan ayah dulu umur dia baru 16 tahun !!
So, I was like SERIOUSLYY ??!!
How young !
Dia baru pindah masuk sekolah aku, tp ibu cakap sampai bulan Mac je ..


Yang aku bulatkan tu, geng2 ayah aku dulu..
Yang Yazid Parlan tu ayah aku .. hoho
Bawah tu aku rasa nama cikgu tuh..
Tadi aku searchlah nama dia kat Facebook
Jumpa lah , pastu nampak 1 mutual friend,
rupanya Ayah aku... Uisyhh Dahsyattt..
Cikgu ni kalau korang nak tau, takde orang pernah pecahkan rekod 400 m dia ( 46.41 s )
National Record Holder tuh !
Kbye :)

Labels: , ,

Friday, January 20, 2012 | 6:20 AM | 0 Love Louis!