Once you step on my ONE DIRECTION blog, watch your step or off you go! |Dashboard| + Follow
1D message you!
VAS HAPPENIN'
 person love nandos


Status : Stalking the boys, twitter lol


Done following me?




Liam said THANKS!



Credits
Template by : Mr Purple.
Basscodes : Nadya.
Owner : Wani.
Re-edit : Me!.
Icon : Cute skin and Baby Doll.
Picture : 1D Daily and Maybe Niall is here.





Assalamualaikum 

Hai, dah berhabuk jugaklah blog ni kan.. Lama tak update lah katakan ( act tak tahu nak tulis pasal apa ).
Berdasarkan gambar dia atas ( eceh, dah macam nak buat karangan je :P ) itulah ONE DIRECTION !
Kemelut yang melanda remaja-remaja perempuan di negara kita sekarang especially Zayn Malik ( Pi google search )  haha. Nilah dia si Zayn tu :

Too bad I'm not interested in him. FYI dia ni MUSLIM tau ! Wani prefer LOUIS TOMLINSON :) Nawhhh~



Comel kan ?
Tak comel ? Like I care :P
Haha


Anyway, just wanna say Takziah for my dearest friend, Raihan di atas kepergian her ummi ke rahmatullah pagi tadi. She's just 16 and her little sis and bro are just 9 and 7. Al-fatihah.
Be strong Rai. We all are here to support you, always..


Labels: , , , , , ,

Tuesday, April 10, 2012 | 9:05 AM | 0 Love Louis!