Once you step on my ONE DIRECTION blog, watch your step or off you go! |Dashboard| + Follow
1D message you!
VAS HAPPENIN'
 person love nandos


Status : Stalking the boys, twitter lol


Done following me?




Liam said THANKS!



Credits
Template by : Mr Purple.
Basscodes : Nadya.
Owner : Wani.
Re-edit : Me!.
Icon : Cute skin and Baby Doll.
Picture : 1D Daily and Maybe Niall is here.





No title
Assalamualaikum. 

OMGEEEE LOUIS IS SO DAMN CUTE!
His background is purple when purple is my favourite colour XD
|
|
|
|
Just now ada presentation for ppda called e-ppda. Haha and seperti dijangka, kitorang(amirul, Sakinah and me) kalah. Actually tak sangka pun. Plus tadi laptop dia hang macam SHVGFBVCGSADSFBDNBFA. Spoil je. Dahlah aku yang control to the next next slide. And seperti yang dijangka sekali lagi, Sekolah St John nyanyi seloka after finish presented theirs. Ada satu presenter dia, comel je muka. Haha macam muka sorang budak form 2 sekolah aku yang akan datang (bak kata Sakinahlah). Unfortunately, time diorang pun hang cam kitorang punya. Video takleh main. Amirul cakaplah dekat pengacara tu but he was like "what?" @.@ OH GOD Adalah satu sekolah tu, lama benor berucap nye. Haha bunyi loceng tanda times up pun dah dua kali berbunyi. Tapi diorang buat best.

Nasib baik DIKIR BARAT menang walaupun No 3 je but at least ada number. CONGRATZ guys :) Semangat je sampai menyanyi-nyanyi dalam bas. Happening je.

Labels: , ,

Saturday, April 21, 2012 | 1:32 AM | 0 Love Louis!