Once you step on my ONE DIRECTION blog, watch your step or off you go! |Dashboard| + Follow
1D message you!
VAS HAPPENIN'
 person love nandos


Status : Stalking the boys, twitter lol


Done following me?




Liam said THANKS!



Credits
Template by : Mr Purple.
Basscodes : Nadya.
Owner : Wani.
Re-edit : Me!.
Icon : Cute skin and Baby Doll.
Picture : 1D Daily and Maybe Niall is here.





Hari Pelaporan ?!


Assalamualaikum! Yea seperti yang korang baca kat atas tu. Haa tulah tajuk tu. HARI PELAPORAN. Tadi ada hari pelaporan a.k.a. Hari Akademik dekat sekolah Wani. Alaa yang parent datang pastu bincang-bincang dengan guru kelas pasal result exam mid term lah, attitude lah and macam macam lagi soalan yang biasa ditanya oleh parent bila jumpa guru kelas. Kadang tu lama sangat pulak berborak dengan parent an. Ntah apalah yang diorang cakap tu tambah-tambah bila kita duduk kat belakang tak join diorang 'sembang' haha. Begitulah.

Tapi tadi Wani balik awal. Kan sepatutnya tak boleh balik selagi parents tak sampai. Kalau nak balik pun tunggu habis waktu persekolahan. Hehe minta dekat Cikgu Razi je. Alaa Wani macam dah kawtim gitu dengan cikgu haha bolehlah~ Penyebab wani balik awal adalah kerana *eceh dah berbunyi macam orang berucap pulak dah* Ibu suruh plus Ibu nak ambil yang paling last. Memang taklah wani nak balik yang last kan. Ibu pun ada kelas tu yang kena balik dulu tu. Alaa balik pun dah pukul 11 pagi. Lagi satu jam nak habis waktu persekolahan.My result are not that bad. Okay so I get number 2 out of 29 and number 20 out of 185. Lots of improvement~

Anyway yesterday ada Choral Speaking competition dekat SK Taman Melati *which is right beside my school!* Well, kitorang dapat number 5 out of 8. That's not really bad for a beginner *i guess* Plus kitorang tak pernah masuk choral speaking sebelum ni sebab our ex-principal tak beri galakan *sort of like that* and tak pernah nak libatkan sekolah kitorang dalam choral speaking competition macam ni. So, conclusionnya CBN got the first place ( CONGRATULATION!! *baling meja, langgar kerusi, mati*)



So, bye and Assalamualaikum  

Tadi Abang Karl Shafek reply tweet titew lah ! *pengsan*

*sedar* *tengok* *pengsan balik* OhMyGod abang handsome reply :face64:
Louis bila lagi blogger-emoticon.blogspot.com


Friday, June 22, 2012 | 8:06 AM | 0 Love Louis!