Once you step on my ONE DIRECTION blog, watch your step or off you go! |Dashboard| + Follow
1D message you!
VAS HAPPENIN'
 person love nandos


Status : Stalking the boys, twitter lol


Done following me?




Liam said THANKS!



Credits
Template by : Mr Purple.
Basscodes : Nadya.
Owner : Wani.
Re-edit : Me!.
Icon : Cute skin and Baby Doll.
Picture : 1D Daily and Maybe Niall is here.





School Holiday?


Hai hai assalamualaikum semua ;)
Haa best tak cuti? Wani? Boring~ 

Mesti cuti ni parents bawa pergi melawat sanak saudara yang jauh dimata jauh dihati, almaklumlah lama tak dengar khabar kan? haha. Tak pun pergi vacation kat mana mana tempat yang best. Tapi, paling ketara sekali yang orang selalu buat time holiday ni mestilah MAJLIS PERKAHWINAN kan? Pergi mana mana pun mesti nampak khemah lah, pengantin lah. Anyway penuhilah school holiday anda semua dengan perkara-perkara yang berfaedah. 

Tak nak tau ke apa yang Wani buat sepanjang cuti ni? Tak nak? Takpelah nak bagitahu jugak. Hihi I spend all my time STALKING LOUIS TOMLINSON AND THE OTHERS. Hehe berfaedah lah jugak daripada keluar memalam merempit lah ntah apape lah yang tak berfaedah tu. I just sit in front of my laptop and stalk and read all info about Louis Tomlinson. Sape Louis Tomlinson tu? Haa tu lah yang atas sekali tu. Handsome kan? Dah jangan tenung lama-lama sangat. He's mine. Anyway you guys pun boleh stay updates about him here --> https://twitter.com/#!/Louis_Tomlinson or can just follow me here --> https://twitter.com/#!/SyazwaniIzzatie cause yelah I'm not gonna update my blog every day. Haha

Haa kalau korangdah takde kerja, play lah video yang cute tahap 9999% ni. Sayonara~





Labels:

Tuesday, June 5, 2012 | 12:32 AM | 0 Love Louis!