Once you step on my ONE DIRECTION blog, watch your step or off you go! |Dashboard| + Follow
1D message you!
VAS HAPPENIN'
 person love nandos


Status : Stalking the boys, twitter lol


Done following me?




Liam said THANKS!



Credits
Template by : Mr Purple.
Basscodes : Nadya.
Owner : Wani.
Re-edit : Me!.
Icon : Cute skin and Baby Doll.
Picture : 1D Daily and Maybe Niall is here.





Pelantikan :P

Nawhh~! Comel kan diorang ni? Haa tulah Zayn and Louis. Mine.
Haha joking. Zayn nampak macam CUTE SANGAT XD OhMyGodd
So, how's everyone doing? Sorrylah lama tak update blog yang dah bersepah-sepah ni *buang spider web* *sapu sampah* Okay. Dah siap. 

Tadi ada Hari Pelantikan Pengawas pengawas Sekolah, Pengawas Pusat Sumber and Pembimbing Rakan Sebaya. So tadi almost everyone pakai baju baru which are Blazer, kemeja and Tie and bla bla bla. Kelakar je semua tambah lagi pengawas baru yang TAK pernah pakai pun baju semua tu. Comel giler tengok diorang semua sengsara pakai baju tu, ada yang panaslah sampai buka butang kemeja yang dekat atas, ada yang buka tie, buka blazer sudah semestinya kan. Wani yang lama jadi baru (faham?) haha kalau tak faham, meh cheq nak habaq mai. Sebenarnya, wani Pengawas Pusat Sumber since form 1 lagi but form 3 DIREHATKAN meaning rehat nak fokus untuk PMR lepas tu jadi balik time form 4. So, itulah cerita nya *tepuk tangan*

And semalam wani bukalah tumblr yang dah agak lama tak buka.Reason tak nak buka sebab takut ADDICTED dengan tumblr macam haritu. Buka tumblr lepastu sedar sedar dah 2 jam dok menengok tumblr tu haha So, semalam time ICT log in lah dekat tumblr, lepastu INCORRECT PASSWORD haa ambik kau haha terpaksalah reset password lah bla bla bla and then time MENCUCI MATA tengok ONE DIRECTION dekat tumblr tetiba Jaja a.k.a. Noreza Azren datang duk dekat sebelah join wani. Kitorang cerita macam macam pasal One Direction sampai menjerit jerit dalam bilik tu macam orang gila. So, biasalah kalau dah happy tu mestilah ada orang yang datang menyibuk kan? Tak sah kalau takde orang yang 'merosak' kebahagiaan orang :P haha Arif, seperti biasa menjadi sangat annoying and time tu jugaklah Hafizuddin datang nak pinjam pen lepastu cakap dia lagi HANDSOME daripada Louis  :O And wani rasa Liyana Mardhiah dah di-influenced oleh wani sebab dia dah hafal lagi MORE THAN THIS. Okay itu agak mengejutkan haha. Bila interview dia haritu, dia cakap dia dengar lagu tu dari BLOG wani ni haa

Okay, tu jelah tujuan nak meng-update blog pun sebenarnya. Dah tak tau nak tulis apa dah. Bawah ni TWITCON BARU NIALL OMFG SO SMEXY XD

Labels:

Friday, July 6, 2012 | 5:25 PM | 0 Love Louis!